Hozzájárulok, hogy a Szerviz Kft. cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

+36 1 209 6052

Black Friday

A Black Friday, vagy ahogy Magyarországon meghonosult, Fekete Péntek egy olyan nap, amikor főleg a kiskereskedelemben tevékenykedő üzletek az év legnagyobb akcióit kínálják a vásárlók számára. Az Amerikából indult hagyomány jellemzően a Hálaadás utáni pénteken kerül megrendezésre, amely idén, 2019-ben november 29-ére esik.

A Black Friday eredete

A Black Friday eredetére két teória létezi. Az egyik szerint ez volt az a nap, amikor elkezdődött a karácsonyi bevásárlási hullám, és a kiskereskedők könyvelői a piros tintáról a feketére váltottak, mivel ilyenkor fordult pozitívba a mérlegük. A másik szerint minden évben ilyenkor rendezték Philadelphiában az Army-Navy amerikai foci mérkőzést, amire hatalmas tömegek érkeztek a városba, akik káoszt okoztak, fosztogattak, és az ott lakókon kívül rengeteg rendőr munkáját nehezítették meg.

Mára igazából nem sok embert érdekel a Black Friday valódi eredete, hiszen ez a nap összeolvadt az év legjobb kedvezményeivel.

Black Friday akciók

Rengeteg résztvevő üzlete ezen a napon, illetve ezeken a napokon az éves bevételének akár 15-20%-át is elérheti, köszönhető ez annak, hogy az év legnagyobb és legjobb akcióit kínálják a vásárlók számára. Mára elmondható, hogy a Black Friday már nem csak egy napig tart, hanem egész hétvégén, héten, de sok esetben már az egész novemberi hónapban is. Aki szeret kedvezményes áron vásárolni, annak mindenképp érdemes figyelemmel kísérnie ezeket az akciókat.

Black Friday a Whirlpoolszerviznél

Mivel a Black Friday mindig az év egy adott napjára esik, ezért gykorlatilag összeegyeztethetetlen a szervizünk profiljával. Sajnos nem fogjuk tudni megkérni háztartási eszközeinket arra, hogy kizárólag ezen a napon romoljanak el, így hiába adna a Whirlpool szerviz extra kedvezményeket erre a napra, csak nagyon kevesen tudnának élni vele. Ezért inkább úgy döntöttünk, hogy egész évben olyan árakkal dolgozunk, amelyek transzparensek, kedvezőek és kiszámíthatóak, hogy senkinek ne okozzanak a kelleténél nagyobb megterhelést, így nálunk egész évben Black Friday van.

Fel az oldal tetejére