Hozzájárulok, hogy a Szerviz Kft. cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

+36 1 209 6052

Javítás és szerviz árak

A javítási összeg minden estben több részből áll össze:
(kiszállás / bevizsgálás és árajánlat / alkatrész ára / javítás díja).

KISZÁLLÁS DÍJAINK

KISZÁLLÁS - Budapesten 5000 Ft nettó
VIDÉK - oda – vissza utat számolunk 150 Ft / km

JAVÍTÁSI ÁRAINK

BEVIZSGÁLÁS / ÁRAJÁNLAT 9000 Ft nettó
JAVÍTÁSI óradíjunk 9000 Ft nettó / óra

BEVIZSGÁLÁS / ÁRAJÁNLAT

A BEVIZSGÁLÁSSAL / ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSSEL egyszerre a javításnak a döntő része megtörténik, azaz megállapítottuk a hibát, ha szükséges volt megbontottuk a készüléket és tudjuk, milyen alkatrészt kell cserélni a szervizeléshez. Ezért a bevizsgálásnak és az árajánlatnak van egy alapdíja, de ezt csak abban az esetben kell megfizetni, ha NEM KÉRI a JAVÍTÁST. Ha a javítás mellett dönt és elfogadja az árajánlatunkat, akkor ezt az összeget ELENGEDJÜK! A BEVIZSGÁLÁS / ÁRAJÁNLAT készítésnek 9000 Ft + ÁFA díja van.

JAVÍTÁS DÍJA

Nagyháztartási gépeket 9000 Ft / óra munkadíjért vállalunk. Az óradíj azért szükséges, mert minden készüléknek a szervizeléséhez különböző időre van szükség. Egy mikrohullámú sütőnek a belső világítását töredék idő alatt cseréljük ki, mint egy mosógépnek a MOTORJÁT. A készülékének javításához szükséges időről a szervizes kollégánk ELŐRE TÁJÉKOZTATJA ÖNT. FONTOS, ha elfogadja az ÁRAJÁNLATUNKAT és kéri a JAVÍTÁST, akkor a bevizsgálás díját elengedjük, azaz csak a JAVÍTÁS DÍJÁT kell kifizetnie.

ALKATRÉSZ ÁRA

A javításra / cserére szoruló alkatrész árát, minden esetben a BEVIZSGÁLÁS után tudjuk megállapítani. Amennyiben a készülék szervizeléséhez szükséges javítóalkatrész, akkor ennek ÁRA még beleépül a végösszegbe.

MEKKORA ÖSSZEGIG ÉRDEMES A JAVÍTÁST KÉRNI

Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a készülék bekerülési értékének a 60%-ig. Vigyázzon, ez becsapós lehet. Nem az a fontos, hogy mi mennyiért vásároltuk a készüléket anno régen!!! Az a fontos, hogy jelen pillanatban egy UGYANILYEN tudású készüléket mennyiből lehet megvásárolni és annak a 60%-áról van szó. Képzeljük csak el a készülékek fejlődését. Régen 200’000 Ft értékben vettünk egy mosógépet, de ma már 120’000 Ft-ért lehet olyan tudásút kapni. Akkor nekünk a 120’000 Ft értéknek a 60%-ig van lehetőségünk nyújtózkodni, addig érdemes a készülék javítása mellett dönteni. Mert ekkor közel fele annyi pénzből megoldódik a probléma, mintha új készüléket kellene vásárolni.

Online javításrendelés

Elromlott Whirlpool háztartásigépe?

Az Online javításleadás űrlapunk segítségével kapcsolatba léphet szervizes kollégáinkkal, hogy minél előbb orvosolni tudjuk a problémáját. Vagy vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén!

Online javításrendelés
Fel az oldal tetejére