Hozzájárulok, hogy a Szerviz Kft. cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

+36 1 209 6052

Javítás menete

A Whirlpool háztartási gépek javításának menete az alábbiak szerint zajlik:

1. Javítási igény leadása

Jelezze a javítási igényét az Online javításrendelés felületen, vagy telefonon a +36 1 209 6052, ill. a +36 1 466 9015-ös telefonszámok egyikén.

2. Időpontegyeztetés

Műszerész kollégánk felkeresi telefonon és időpontot egyeztet Önnel, amikor felkeresheti otthonában.

3. Bevizsgálás és árajánlat

A készülék bevizsgálása és egy előzetes kalkuláció készítése!
Hisz szeretné pontosan tudni, mekkora javítási összegre is számíthat.
Természetesen ez megoldható!

Műszerészünk a megbeszéltek szerint kiérkezik OTTHONÁBA. Ezután a helyszínen megkezdi a készülék bevizsgálását és elvégzi az előzetes kalkulációt. Minden esetben a javítás megkezdése előtt egy VÉGLEGES árajánlatot bocsát az ÖN rendelkezésére.

Ha személyesen hozta be készülékét műhelyünkben, akkor a bevizsgálást és az árajánlat készítést nem az OTTHONÁBAN végezzük el. A bevizsgálás eredményével és az árajánlatunkkal telefonon megkeressük ÖNT.

A BEVIZSGÁLÁSSAL / ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSSEL egyszerre a javításnak a döntő része megtörténik, azaz megállapítottuk a hibát, ha szükséges volt megbontottuk a készüléket és tudjuk, milyen alkatrészt kell cserélni a szervizeléshez. Ezért a bevizsgálásnak és az árajánlatnak van egy alapdíja, de ezt csak abban az esetben kell megfizetni, ha NEM KÉRI a JAVÍTÁST. Ha a javítás mellett dönt és elfogadja az árajánlatunkat, akkor ez az összeg beépül a javítás végösszegébe.

4. Árajánlat elfogadása

A szervizünk által adott árajánlat elfogadása vagy elutasítása.
A javítás megrendelése esetén az árajánlat és a bevizsgálás díjtalan.
Ha nem kéri a javítást, akkor egyszeri bevizsgálási díjat + kiszállási díjat kell fizetni.
Ennek a bevizsgálásnak és kiszállásnak díjait a Javítási ÁRAK menüben találja.

5. Javítás

A készülék javításának megkezdése. Amennyiben behozta hozzánk a hibás termékét, akkor a javítást szervizünkben végezzük el. Ha kiszállós szerviz munkatársunk volt ÖNNÉL, akkor újabb időpont egyeztetést követően, ismételten megjelenik munkatársunk OTTHONÁBAN és ott végzi el a javítást.

A meghibásodott készülékek javításához általában ALKATRÉSZEK beszerzéséről is gondoskodnunk kell. Ezt a feladatot teljes egészében megoldjuk ÖN helyett.

6. Javítás vége

A készülék javítása megtörtént, a helyes és hibamentes működést a szervizes kollegánk bemutatja Önnek. A javítás elvégzését a munkalap aláírásával igazolja és a szervizes kollégának az előre egyeztetett javítási díjat átadja. A szervizes munkatársunk a készüléket és minden mást a környezetésben visszaállít az eredeti állapotába, majd távozik.

Online javításrendelés

Elromlott Whirlpool háztartásigépe?

Az Online javításleadás űrlapunk segítségével kapcsolatba léphet szervizes kollégáinkkal, hogy minél előbb orvosolni tudjuk a problémáját. Vagy vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén!

Online javításrendelés
Fel az oldal tetejére