Hozzájárulok, hogy a Szerviz Kft. cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

+36 1 209 6052
Whirlpool mosógép szerviz

Whirlpool mosógép szerviz

Whirlpool mosógépek javítása

Mosógépek javítása GARANCIÁVAL és a javítás megkezdése előtt ÁRAJÁNLATTAL!!!
Dobjuk el azt a tendenciát, hogy kijön a műszerész és azt mond, AMIT AKAR, és AMILYEN KEDVE VAN!

Elvárható igények a javítás megkezdése előtt:

Mindegyik kérdésre megadjuk a választ mosógépének javítása előtt.

Részleteket itt olvashat.

1. lépés - Javítási igény jelzése

JELEZZE javítási igényét a „JAVÍTÁS RENDELÉSE – ONLINE” felületen vagy telefonon +36 1 209 6052 vagy +36 1 466 9015-ös telefonszámok egyikén.

2. lépés - Időpontegyeztetés

Műszerész kollégánk felkeresi telefonon és időpontot egyeztet Önnel, amikor felkeresheti otthonában.

3. lépés - Bevizsgálás + Árajánlat

A mosógépe bevizsgálása és egy előzetes kalkuláció készítése a javítás összegéről. Kiérkező kollégánk minden esetben a javítás megkezdése előtt egy VÉGLEGES árajánlatot bocsát az ÖN rendelkezésére.

Ha személyesen hozta be készülékét műhelyünkben, akkor a bevizsgálást és az árajánlat készítést nem az OTTHONÁBAN végezzük el. A bevizsgálás eredményével és az árajánlatunkkal telefonon megkeressük ÖNT.

A BEVIZSGÁLÁSSAL / ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSSEL egyszerre a mosógép javításának a döntő része megtörténik, azaz megállapítottuk a hibát, ha szükséges volt megbontottuk a készüléket és tudjuk, milyen alkatrészt kell cserélni a szervizeléshez. Ezért a bevizsgálásnak és az árajánlatnak van egy alapdíja, de ezt csak abban az esetben kell megfizetni, ha NEM KÉRI a JAVÍTÁST. Ha a javítás mellett dönt és elfogadja az árajánlatunkat, akkor ezt az összeget ELENGEDJÜK!

4. lépés - Árajánlat elfogadása

A szervizünk által adott árajánlat elfogadása vagy elutasítása.
A javítás megrendelése esetén az árajánlat és a bevizsgálás díjtalan.
Ha nem kéri a javítást, akkor egyszeri bevizsgálási díjat + kiszállási díjat kell fizetni.
Ennek a bevizsgálásnak és kiszállásnak díjait a Javítási ÁRAK menüben találja.

5. lépés - Javítás

A mosógép javításának megkezdése. Amennyiben behozta hozzánk készülékét, akkor a javítást szervizünkben végezzük el. Ha kiszállós szerviz munkatársunk volt ÖNNÉL, akkor újabb időpont egyeztetést követően, ismételten megjelenik munkatársunk OTTHONÁBAN és ott végzi el a javítást.

Legyen az beépíthető vagy szabadon álló mosógép javításához általában ALKATRÉSZEK beszerzéséről is gondoskodnunk kell. Ezt a feladatot teljes egészében megoldjuk ÖN helyett.

Javítás vége

A mosógép működik, a helyes és hibamentes működést a szervizes kollegánk bemutatja Önnek. A javítás elvégzését a munkalap aláírásával igazolja és a szervizes kollégának az előre egyeztetett javítási díjat átadja. A szervizes munkatársunk a készüléket és minden mást a környezetésben visszaállít az eredeti állapotába, majd távozik.

Online javításrendelés

Elromlott Whirlpool háztartásigépe?

Az Online javításleadás űrlapunk segítségével kapcsolatba léphet szervizes kollégáinkkal, hogy minél előbb orvosolni tudjuk a problémáját. Vagy vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén!

Online javításrendelés
Fel az oldal tetejére